Mécanicien prenant des outils

Fabrieksgarantie

Behoud uw fabrieksgarantie bij Garage – Carrosserie Guiot Bosch Car Service

 

Heeft u een wagen waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Garage – Carrosserie Guiot Bosch Car Service in Meux behoudt u bij onderhoud en herstel de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de wagen kocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel geldig omdat:

 

  • Wij werken volgens de Europese wetgeving
  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
  • Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

U kunt dus ook uw nieuwe wagen bij ons brengen!

 

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd
 

Volgens Europese wetten mag iedere garage onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een universeel, ofwel onafhankelijke garage, mits de garage volgens fabrieksvoorschriften werkt. Verder bepaalt de Europese wet dat wagenfabrikanten universele garages moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en herstel aan auto's. Bosch Car Service krijgt deze informatie rechtstreeks van Bosch in de vorm van een softwarepakket. Hierdoor kunnen wij uw wagen volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden en behoudt u dus uw fabrieksgarantie op uw wagen.

 

 

 

Garage – Carrosserie Guiot Bosch Car Service houdt zich aan de fabrieksvoorschriften
 

Met de juiste apparatuur en software zijn merkonafhankelijke en universele garages volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw wagen. Elke Bosch Car Service garage gebruikt een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Ook Garage – Carrosserie Guiot Bosch Car Service in Meux heeft dus toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten.

Wij onderhouden uw wagen volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw wagen te behouden: u heeft keuzevrijheid voor herstel en onderhoud.

Heeft u een wagen met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij ons welkom. 'Maak een afspraak!'

Bosch Car Service monteur kijkt naar het scherm

Originele kwaliteitsonderdelen
 

Bij Garage – Carrosserie Guiot Bosch Car Service monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe wagen dus gerust bij Garage – Carrosserie Guiot Bosch Car Service in Meux onderhouden!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen